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Tour d'horizon des techniques de décongélationPERRAUT, Stéphanie.Process (Cesson-Sévigné). 2012, Num 1291, issn 0998-6650, 72-74 [2 p.]Article

Décongélation : Traitements minute pour une meilleure qualitéProcess (Cesson-Sévigné). 2007, Num 1241, pp 34-36, issn 0998-6650, 3 p.Article

A simplified analytical model for thawing time calculation in foods = Modèle analytique simplifié pour le calcul des temps de décongélation des produits alimentairesILICALI, C.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1031-1039, issn 0022-1147, 7 p.Article

Mechanical properties of weak locust bean gum (LBG) gels under controlled rapid freeze-thawingZEIRA, A; NUSSINOVITCH, A.Journal of texture studies. 2004, Vol 34, Num 5-6, pp 561-573, issn 0022-4901, 13 p.Article

Contrôle de la décongélation dans les fours à microondes. La méthode calorimétriqueHAZAN, J. P; DELMAS, G; STEERS, M et al.Revue annuelle - LEP. 1989, pp 40-42, issn 0750-6287Article

Influence de la congélation-décongélation sur la qualité des sardines et des chinchards au cours du stockage frigorifiqueKOIZUMI, C; CHANG, C. M; OHSHIMA, T et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1988, Vol 54, Num 12, pp 2203-2210, issn 0021-5392Article

Calculation of bound water in frozen food = Calcul de la proportion d'eau liée dans les produits congelésPHAM, Q. T.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 1, pp 210-212, issn 0022-1147Article

The future of energy: under the frost?ROWE, Mark; O'DWYER, Gerard.Petroleum review (London. 1968). 2010, Vol 64, Num 763, pp 34-35, issn 0020-3076, 2 p.Article

Gyorsfagyasztott baromfüpari termékek mikrohullamu felengedtetése üregrezonatoros kezelötérben = Thawing of quick-frozen poultry products by microwaves in a hollow resonator treatment spaceSZABO, G.HűtŰipar. 1990, Vol 36, Num 1, pp 15-20, issn 0018-8085, 6 p.Article

Thawing of frozen foods in humid air = Décongélation des produits surgelés dans l'air humideMANNAPPERUMA, J. D; SINGH, R. P.International journal of refrigeration. 1988, Vol 11, Num 3, pp 173-186, issn 0140-7007Article

Thawing time of frozen food of a rectangular or finitely cylindrical shape = Durée de décongélation d'un produit surgelé de forme finie rectangulaire ou cylindriqueNONINO, C; HAYAKAWA, K. I.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 116-122, issn 0022-1147Article

Prediction of freezing and thawing times for multi-dimensional shapes by simple formulae. Part 2 : irregular shapes = Prévision, par des formules simples, des durées de congélation et de décongélation pour des formes multidimensionnelles. II. Formes irrégulièresCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 4, pp 234-240, issn 0140-7007Article

Freezing leukocytes to -40 and -20 °C under an exponential programme with original cryopreservativesSVEDENTSOV, E. P; TUMANOVA, T. V; SCHEGLOVA, O. O et al.International journal of refrigeration. 2006, Vol 29, Num 3, pp 368-373, issn 0140-7007, 6 p.Conference Paper

Protecting frozen samplesKLEIN, Robert C.American laboratory (Fairfield). 2000, Vol 32, Num 20, pp 42-44, issn 0044-7749Article

Thawing time prediction for simple shaped foods using a generalized graphical method = Prévision du temps de décongélation d'aliments de forme simple à l'aide d'une méthode graphique généraliséeSALVADORI, V. O; MASCHERONI, R. H.International journal of refrigeration. 1989, Vol 12, Num 4, pp 232-236, issn 0140-7007Article

Prediction of freezing and thawing times of foods using a numerical method based on enthalpy formulation = Prévision, par une méthode numérique basée sur la formule de l'enthalpie, des temps de congélation et de décongélation des produits alimentairesMANNAPERRUMA, J. D; SINGH, R. P.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 2, pp 626-630, issn 0022-1147Article

Factors affecting malate dehydrogenase activity in freezing-thawing processesDOMENECH, C; BOZAL, X; MAZO, A et al.Comparative biochemistry and physiology. B. Comparative biochemistry. 1987, Vol 88, Num 2, pp 461-466, issn 0305-0491Article

Prediction of freezing and thawing times for foods - A review = Prévision de la durée de congélation et de décongélation des produits alimentaires. RevueCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 3, issn 0140-7007, 182Article

Mathematical modeling of microwave thawing by the modified isotherm migration method = Modélisation mathématique, par une méthode modifiée de déplacement de l'isotherme, de la décongélation par les microondesTAOUKIS, P; DAVIS, E. A; DAVIS, H. T et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 455-463, issn 0022-1147Article

Microwave thawing, drying, and baking in the food industry = La décongélation, le séchage et la cuisson aux microondes en industrie alimentaireROSENBERG, U; BOGL, W.Food technology (Chicago). 1987, Vol 41, Num 6, pp 85-91, issn 0015-6639Article

Prediction of thawing times for foods of simple shape = Prévision de la durée de décongélation de produits alimentaires présentant des formes simplesCLELAND, D. J; CLELAND, A. C; EARLE, R. L et al.International journal of refrigeration. 1986, Vol 9, Num 4, pp 220-228, issn 0140-7007Article

Determination of the eutectic zones of multicomponent organic and biologically active solutions in freezing and thawingANDREEV, E. F; BELUKOV, S. V; KORSHUNOV, A. Z et al.Russian chemical industry. 1996, Vol 28, Num 8, pp 74-79, issn 1068-3704Article

The search for cryoprotectantsBLENFORD, D.Food ingredients & processing international. 1993, Num AOUSEP, pp 20-21, issn 0968-574XArticle

Stabilizer lends fresh appeal to salad dressingsPrepared foods. 1991, Vol 160, Num 5, issn 0747-2536, p. 73Article

The heat pipe and its potential for enhancing the freezing and thawing of meat in the catering industryJAMES, C; JAMES, S. J.International journal of refrigeration. 1999, Vol 22, Num 5, pp 414-424, issn 0140-7007Article

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